Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου

Όροι Χρήσης

Εμπορικά σήματα και περιεχόμενο -Πνευματική ιδιοκτησία

Τα σήματα που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο καθώς επίσης και το περιεχόμενο είναι κατοχυρωμένα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ιστότοπου newsland.gr. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναδιανομή και αναδημοσίευση του περιεχομένου κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων που αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας χωρίς έγγραφη συγκατάθεση των διαχειριστών του ιστότοπου newsland.gr. Επιπλέον τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο τρίτων , που τυχόν εμφανίζονται στις σελίδες του Ιστότοπου, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη για την αποκατάσταση κάθε αξίωσης από τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων άλλων προσώπων, όπως ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και ούτω κάθε εξής. Ο δικτυακός τόπος newsland.gr αποποιείται κάθε ευθύνης για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών. Τα περιεχόμενα του newsland.gr παρέχονται όπως ακριβώς παρουσιάζονται χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα του περιεχομένου για συγκεκριμένο σκοπό. Καμία άδεια ή δικαίωμα σε αυτά τα εμπορικά σήματα, τις πατέντες, τα εμπορικά μυστικά, τις τεχνολογίες, τα προϊόντα, τις διαδικασίες και όλα όσα σχετίζονται με τα δικαιώματα τρίτων των οποίων δικαιούχος είναι ο δικτυακός τόπος newsland.gr ή τρίτος δεν παραχωρούνται ή χορηγούνται στους χρήστες. Επιπλέον το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο newsland.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του newsland.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων πράξεων. Επίσης ο δικτυακός τόπος newsland.gr δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνος για την προέλευση, τις πηγές, την εγκυρότητα, πληρότητα, ακρίβεια, αντικειμενικότητα, ασφάλεια του περιεχομένου, που συνεισφέρουν οι χρήστες/μέλη/συνδρομητές του (είτε με τη μορφή απλών σχολίων είτε με τη μορφή κριτικών ή/και άλλης φύσης περιεχομένου, που εισάγεται) και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο στην περίπτωση, που το παραπάνω περιεχόμενο παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων και σε κάθε περίπτωση το newsland.gr δεν θα ευθύνεται για διαφυγόντα κέρδη ή άλλες ζημιές τυχαίες συνεπεία ενεργειών και επιλογών των επισκεπτών/χρηστών του, που προέρχονται από τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες, σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες (web links)

Το παρόν web site newsland.gr χρησιμοποιεί συνδέσμους με κατεύθυνση άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή όταν κάνετε χρήση των συνδέσμων αυτών αναφορικά με την προστασία προσωπικών σας δεδομένων και δεδομένων cookies. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη αναφορικά με τα περιεχόμενα και τις πολιτικές προστασίας των εξωτερικών συνδέσμων. Για οποιαδήποτε παρανομία, ελλειπή περιεχόμενο, βλάβες και λοιπές τεχνικές δυσλειτουργίες που προκύπτουν από την χρήση των εξωτερικών συνδέσμων, ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο πάροχος των υπηρεσιών αυτών (τρίτων).

Επιπλέον ερωτήματα χρηστών του δικτυακού τόπου newsland.gr
Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε να μας ενημερώσετε alitheiapress@gmail.com .

 

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Ο παρόν ιστότοπος newsland.gr προσπαθεί να παρέχει ακριβείς πληροφορίες και ενημερώσεις στους επισκέπτες του. Ενδεχομένως κάποιες πληροφορίες να παρέχουν ανακρίβιες ή τυπογραφικά λάθη. Δεν αναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη για την ορθότητα των περιεχομένων αυτών και έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το περιεχόμενο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η αναφορά σε προϊόντα, τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπά γίνεται μόνο για λόγους πληροφόρησης και δεν αποτελεί από μέρους μας υιοθέτηση και σύσταση χρήσης αυτών. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνης για σφάλματα χωρίς περιορισμούς είτε πρόκειται για παρεπόμενες τυχαίες ζημιές, απώλεια κερδών , εσόδων, καθυστερήσεις, χαμένες επικοινωνίες διαμέσου του ιστότοπου, ακόμα και αν έχουμε προειδοποιηθεί εγγράφως ή προφορικώς για αυτές. Με την χρήση του ιστότοπου newsland.gr δίνετε την συγκατάθεσή σας για όλα τα ανωτέρω αναφερθέντα.

Νόμος και δικαιοδοσία

Το παρόν web site newsland.gr οι πληροφορίες του και το περιεχόμενο του υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια των Αθηνών. Σε περίπτωση που κάποια διάταξη των ανωτέρω όρων είναι αντίθετη ως προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να έχει ισχύ χωρίς όμως να θίγεται η ισχύς όλων των άλλων ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Όλες οι ανωτέρω προϋπόθεσες και όροι αποτελούν συνολική συμφωνία μεταξύ του ιστότοπου newsland.gr και του επισκέπτη – χρήστη αυτού.