Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Συλλογή προσωπικών δεδομένων, χρήση, ασφάλεια, δικαίωμα υπαναχώρησης

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα newsland.gr δεν απαιτείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων παρά μόνο όταν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω φόρμας.

Σε αυτή την περίπτωση θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν προσωπικά σας δεδομένα, έτσι ώστε να μπορέσετε να μας στείλετε το μήνυμά σας.

Για την επικοινωνία μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ο ιστότοπος συλλέγει προσωπικά στοιχεία που άμεσα, εκούσια και με τη συγκατάθεση του παρέχει ο χρήστης προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί μας.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα των χρηστών στα πλαίσια των έννομων συμφερόντων μας. Δεσμευόμαστε για την επεξεργασία των στοιχείων σας μέσα στα αυστηρά νομοθετικά πλαίσια.

Για την εναντίωση όπως αυτή προβλέπεται από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο alitheiapress@gmail.com .

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια του προσωπικού χαρακτήρα των δεδομένων σας.

Δεν μεταβιβάζουμε δεδομένα για οποιονδήποτε λόγο σε τρίτο πρόσωπο (νομικό ή φυσικό), παρά μόνο όταν αυτά ζητηθούν από το νόμο και τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες κρυπτογράφησης SSL έτσι ώστε τα δεδομένα που μας στέλνετε να παραμένουν ασφαλή.

Παρόλα αυτά η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα ασφαλής.

Ανήλικοι επισκέπτες που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες μας χωρίς τη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους θα διαγράφονται όλες οι πληροφορίες μόλις ενημερωθούμε σχετικά. Εάν υποπτευθούμε μη αποδείξεις ότι κάποιος ανήλικος χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες μας θα απορρίπτεται άμεσα.

Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του newsland.gr στο alitheiapress@gmail.com και να ενημερωθεί αν υπάρχει κάποιο αρχείο με τα στοιχεία του και να τα επεξεργαστεί όπως αυτός επιθυμεί π.χ. ΑΛΛΑΓΗ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ, και όποτε το επιθυμεί.

Το χρονικό διάστημα που τηρούνται τα δεδομένα σας το καθορίζουν φορολογικοί ή εμπορικοί σκοποί με γνώμονα την αρχή της αναλογικότητας.

Διατηρούμε αρχεία με προσωπικά στοιχεία για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς, τα οποία μπορεί να επεξεργαστεί με αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας και ανωνυμίας.

Ποιά δεδομένα συλλέγουμε κατά την εγγραφή σας στο κατάστημα

Για την επικοινωνία μαζί μας απαιτούνται τα εξής πεδία:

Όνομα

Ηλεκρονική Διεύθυνση e-mail

Θέμα

Μήνυμα

Διεύθυνση IP

Επιπλέον κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο καταγράφεται η διεύθυνση IP από την οποία κάνετε την επίσκεψή σας και συλλέγονται πληροφορίες σχετικά το λειτουργικό σας σύστημα και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης. Τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνται για στατιστικούς λόγους καθώς επίσης και για λόγους ασφαλείας. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν σας ταυτοποιούν προσωπικά.