Λακωνία: 13χρονη γέννησε το παιδί του βιαστή της

Απίστευτο 13χρονη κατήγγειλε ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Όταν πήγε να βρει ένα  συγγενή της με την ελπίδα να την βοηθήσει αλλά την βίασε και  εκείνος .

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA σε περιοχή της Λακωνίας μια κοπέλα μόλις 13 ετών έμεινε έγκυος από τον βιαστή της και στα τέλη του 2022 γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Η 13χρονη κατάλληλε στην Αστυνομία τα πάντα και υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν. Οι αρχές τους συνέλαβαν ενώ οι ίδιοι παρόλο που παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την ανήλικη, αρνήθηκαν την κατηγορία του βιασμού και δήλωσαν ότι έγινε με τη θέλησή της.

Η ανήλικη σε νέα κατάθεση της αναφέρει πως πήγε να βρει ένα  συγγενή της με την ελπίδα να την βοηθήσει αλλά την βίασε και  εκείνος . Ο άντρας αυτός  συνελήφθη και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις Δικαστικές Αρχές είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Ο συγγενής της ανήλικης κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του, και μάλιστα κρατείται ήδη στις φυλακές για άλλο αδίκημα.

 

 

Please follow and like us: