Σάββατο, 20 Απριλίου

54χρονος συνελήφθη για βιασμό 15χρονης μαθήτριας

Ένας 54χρονος παιδόφιλος συνελήφθη για βιασμό 15χρονης μαθήτριας που την γνώρισε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής snapchat

Ο παιδόφιλος πολιορκούσε την μαθήτρια για τέσσερις μήνες μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, ώσπου κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να την οδηγήσει σε διαμέρισμα που και τη βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης ο παιδόφιλος έκλεισε ραντεβού με την  15χρονη και όταν τη συνάντησε, την ανάγκασε μεσημβρινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2023 να την επιβιβάσει σε όχημα όπου την οδήγησε σε διαμέρισμα (υπόγειο στα Σεπόλια) και  την εξανάγκασε σε συνουσία. Το κορίτσι αμύνθηκε απωθώντας τον, πριν ο ίδιος ολοκληρώσει την πράξη κλωτσώντας τον και τράπηκε σε φυγή.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο λιμάνι Κυλλήνης και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας. Συγκεκριμένα στο πρώτο κινητό  βρήκαν «συλλογή» φωτογραφιών όπου υπήρχαν 11 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν την παθούσα και τα οποία αποτελούν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων». Σε δεύτερο τηλέφωνο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν αρχεία με αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια.  Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

 

 

Please follow and like us: