Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου

Νέα Ιωνία: Επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές Γυμνασίου

Επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές Γυμνασίου στην  Νέα Ιωνία

Ένας μαθητής δέχθηκε επίθεση στην Νέα Ιωνία ενώ ένας δεύτερος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την όλη  φασαρία.

Νέα Ιωνία: Επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές Γυμνασίου

Συγκεκριμένα την Δευτέρα το μεσημέρι, την ώρα που σχόλαγαν οι μαθητές του σχολείου ομάδα εξωσχολικών επιτέθηκε σε μαθητή Γυμνασίου ενώ ένας άλλος μαθητής επιχειρώντας να διαφύγει της φασαρίας χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του σχολείου ήταν  περίπου 20 εξωσχολικοί  που εμφανίστηκαν άξαφνα και επιτέθηκαν σε μαθητή του Γυμνασίου, τον οποίον τραυμάτισαν στο άνω χείλος, ενώ μαθητής του Λυκείου στη προσπάθεια του να ξεφύγει από την φασαρία που δημιουργήθηκε εδώ έξω από το σχολείο, επιχείρησε να περάσει τον δρόμο και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά ευτυχώς δεν είχε ταχύτητα και δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η  αστυνομία και το  ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 14χρονο τραυματία που δέχτηκε τον ξυλοδαρμό από τους  εξωσχολικούς ωστόσο οι δράστες εξαφανίστηκαν και παρόλο την έρευνα της αστυνομίας  διαφεύγουν την σύλληψη.

Please follow and like us: