Τρίτη, 31 Ιανουαρίου

Ξυλόκαστρο: Υπάλληλος της καθαριότητας και μητέρα δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο, εν ώρα εργασίας σε απορριμματοφόρο

Υπάλληλος της καθαριότητας και μητέρα δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο, εν ώρα εργασίας σε απορριμματοφόρο στο Δήμο Ξυλοκάστρου

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο,  μια 45χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, υπάλληλος της καθαριότητας, σκοτώθηκε όταν στο απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν για την αποκομιδή των σκουπιδιών έπεσε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 36χρονο άνδρα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί  όμως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς έχει τραυματιστεί .

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ο 36χρονος οδηγός έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με ταχύτητα στο απορριμματοφόρο.

Οι πληροφορίες λένε πως η γυναίκα ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.

Please follow and like us: