Παρασκευή, 19 Απριλίου

80χρονη μητέρα στο Βόλο μαχαίρωσε  κατά λάθος τον γιό της στον θώρακα

80χρονη μητέρα στο Βόλο μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιό της στον θώρακα

Η 80χρονη γυναίκα μεγάλωσε μόνη της τον 61χρονο παραπληγικό γιό της, όμως προχθές το βράδυ τον μαχαίρωσε κατά λάθος όταν ο  παραπληγικός άντρας που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα πήγε να την  αγκαλιάσει ενώ εκείνη μαγείρευε.

Ο 61χρονος παραπληγικός άντρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η μητέρα του κρατούσε μαχαίρι καθώς μαγείρευε, εκείνος  πήγε να την αγκαλιάσει και το αποτέλεσμα ήταν να τον καρφώσει στον θώρακα. Αρχικά  φάνηκε πως το τραύμα δεν ήταν ανησυχητικό όμως στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο όπου ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. «Με μαχαίρωσε η μητέρα μου» φώναζε ο 61χρονος και σήμανε συναγερμός, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Ο 61χρονος δήλωσε στις αρχές ότι βρισκόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία κρατούσε το μαχαίρι, διότι ήθελε να κόψει ψωμί για να φάνε και ήθελε όπως είπε να την αγκαλιάσει και δεν είδε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αρχικά νόμιζε ότι είναι μία απλή αμυχή, οταν όμως άρχισε να αιμορραγεί φοβήθηκε.

Με εντολή Εισαγγελέα δεν συνελήφθη η ηλικιωμένη καθώς και η αστυνομία δηλώνει πως δεν υπήρξε δόλος και το τραύμα ήταν επιπόλαιο. Ο 61χρονος  οδηγήθηκε στην Χειρουργική Κλινική, από όπου σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

 

Please follow and like us: