Κόστα Ρίκα: 8χρονος κατακρεουργήθηκε από κροκόδειλο μπροστά στα μάτια των δικών του

 8χρονος κατακρεουργήθηκε στην Κόστα Ρίκα από κροκόδειλο μπροστά στα μάτια των δικών του.

Στις όχθες του ποταμού Ματίνα κοντά στην πόλη Λιμόν σύμφωνα με τη New York Post γύρω στις 14.00 το μεσημέρι ένα αγοράκι έπαιζε με τους φίλους του αμέριμνο όταν μεγάλος κροκόδειλος του όρμησε και τον αποκεφάλισε και ταυτόχρονα τον εσύρει στα βάθη του ποταμού.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε πως το αγοράκι στέκονταν μέσα στην λίμνη με το νερό να είναι ως τα γόνατα όταν άξαφνα δέχτηκε την επίθεση, οι γονείς του παρακολουθούσαν έντρομοι τη φρικιαστική σκηνή χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να την αποτρέψουν. Μάλιστα ο  πατέρας είπε ότι μία ώρα αργότερα ο κροκόδειλος επανεμφανίστηκε κρατώντας ακόμα στο στόμα του το σωματάκι του παιδιού.

Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής στην περιοχή για ψάρεμα στις 30 Οκτωβρίου, και παρόντες ήταν οι γονείς του μικρούλη, τα τέσσερα αδέλφια του και άλλοι συγγενείς.

Όπως επισημαίνεται από την αμερικανική εφημερίδα, η οικογένεια είχε μετακομίσει στην Κόστα Ρίκα από τη Νικαράγουα πριν από τέσσερα χρόνια για επαγγελματικούς λόγους. Οι γονείς τώρα σχεδιάζουν να πάρουν τα υπόλοιπα παιδιά τους και να γυρίσουν πίσω.

«Δεν θα μείνω σε αυτή τη χώρα όπου αυτά τα ζώα προστατεύονται και τους επιτρέπεται να επιτίθενται σε περισσότερους ανθρώπους» είπε η μητέρα του άτυχου παιδιού .

Η ταυτότητα του κυνηγού που τελικά σκότωσε το ζώο και έπειτα τράπηκε σε φυγή (καθώς η πράξη του αυτή διώκεται ποινικά στην Κόστα Ρίκα) παραμένει άγνωστη.

 

 

 

 

Please follow and like us: