Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου

Πειραιάς : Ατύχημα στο Δημοτικό Θέατρο -Έπεσε μέρος της σκηνής, τραυματίστηκαν τρία παιδιά

 Ατύχημα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  – Έπεσε μέρος της σκηνής, τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Σήμερα το μεσημέρι σε πρόβα μαθητών σχολείου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κατέρρευσε μέρος της σκηνής, με συνέπεια να προκληθεί πανικός στα παιδιά και τρία εξ αυτών τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού) Ιωσήφ Βουράκης, ανέφερε στο Facebook ότι κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών, υπήρξε παρέμβαση στη σκηνή του θεάτρου (τοποθέτηση πρόσθετου κομματιού) που προκάλεσε ατύχημα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Σας παραθέτουμε την ανάρτηση του  πρόεδρου του ΟΠΑΝ:

«Κατά τη διάρκεια της πρόβας για τη σημερινή μουσική παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη – Από τη Σμύρνη στον Πειραιά» , μια διοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν και του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά με τη σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, παρουσιάστηκαν κάποια τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αναβληθει η συναυλία. Δυστυχώς μια λαθος πρωτοβουλία -χωρίς να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι του θεάτρου – για την παράσταση που ανεβαινει στο ΔΘΠ και μια παρέμβαση στην σκηνή του θεάτρου (τοποθέτηση πρόσθετου κομματιού) προκάλεσε ένα ατύχημα ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιον σοβαρός τραυματισμός. Ανεξάρτητα από το αν είναι επιφανειακοί οι τραυματισμοί, εύχομαι περαστικά στα παιδιά και θέλω να διαβεβαιώσω όλους και περισσότερο τους γονείς των παιδιών που ήταν εκείνη την στιγμή στο θέατρο, ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί και οποίος έχει ευθύνη για ότι συνέβη θα έχει και τις ανάλογες κυρώσεις.

Με εκτίμηση

Ι. Βουράκης Πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν.»

 

Please follow and like us: