Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Απίστευτο συμβάν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» 14χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 7χρονο και 13χρονη

Απίστευτο συμβάν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» 14χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 7χρονο και 13χρονη

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σημειώθηκε ένα απίστευτο συμβάν όταν ένας έφηβος παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 7χρονο και μια 13χρονη. Μάλιστα ο νονός του αγοριού πήγε στο νοσοκομείο και χτύπησε τον 14χρονο  –  Ο υπουργός υγείας Θ. Πλεύρης διέταξε να γίνει άμεσα ΕΔΕ .

Συγκεκριμένα και σύμφωνα  με τις πρώτες πληροφορίες, ο 7χρονος κατήγγειλε στη μητέρα του πως ο 14χρονος τον παρενόχλησε σεξουαλικά στο μπάνιο υπό την απειλή μαχαιριού. Εκείνη ειδοποίησε τον νονό του παιδιού, γιατί δεν μπορούσε να μεταβεί η ίδια. Εκείνος πήγε στο νοσοκομείο, βρήκε τον 14χρονο και, αφού λογομάχησαν, τον χτύπησε και εξαφανίστηκε. Το συμβάν έγινε αμέσως αντιληπτό από τους εργαζόμενους, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Λίγο αργότερα ακλούθησε και νέα καταγγελία μιας 13χρονης που ανέφερε πως ο 14χρονος είχε παρενοχλήσει και εκείνη σεξουαλικά.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, έδωσε εντολή να διενεργηθεί άμεσα ΕΔΕ.

Το Τμήμα Ανηλίκων ερευνά την καταγγελία και τα παιδιά -ο 7χρονος και η 13χρονη- θα εξεταστούν από ιατροδικαστή παρουσία παιδοψυχολόγου, θα δώσουν κατάθεση στις Αρχές ώστε να δουν αν υπάρχει κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό.  Ο 14χρονος βρίσκεται στο Παίδων από τον περασμένο Ιούλιο και κατά πληροφορίες, έχει απομακρυνθεί από το σπίτι του λόγω κακοποίησης από τον πατέρα του.

 

 

Please follow and like us: