Κυριακή, 12 Νοεμβρίου

Για 4η συνεχόμενη φορά Πρόεδρος του ΙΣΑ, ο Γ. Πατούλης του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας

Για 4η συνεχόμενη φορά Πρόεδρος του ΙΣΑ, ο Γ. Πατούλης του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας. Με ποσοστό που άγγιξε το 51% επανεξελέγη για 4η συνεχόμενη φορά Πρόεδρος του ΙΣΑ, του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας.

Γ. Πατούλης: «Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους συναδέλφους. Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, για να δυναμώσουμε  τη φωνή των Ιατρών μας, προς όφελος της Αθήνας και της Αττικής μας »

Πρώτη δύναμη η ΔΗΚΙ-ΙΣΑ, με αυτοδυναμία και 9 έδρες

Πρόεδρος του ΙΣΑ του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας, επανεξελέγη για 4η συνεχή φορά, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στις αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Οι εκλογές έγιναν για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ, των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πρώτη παράταξη, αναδείχθηκε η ΔΗΚΙ-ΙΣΑ με επικεφαλής τον Γ. Πατούλη, που πέτυχε αυτοδυναμία με ποσοστό 50,64% ανάμεσα σε 11 παρατάξεις για τον ΙΣΑ και τον ΠΙΣ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τονίζει τα εξής:

“Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό παρών στις εκλογές και συγχαίρω τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων, οι οποίοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ, στην εκπροσώπησή του, για να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματά του.

Η ΔΗΚΙ-ΙΣΑ σε μία δύσκολη συγκυρία, πέτυχε μία μεγάλη νίκη, και μάλιστα αυξάνοντας τη συμμετοχή των ιατρών. Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, για να δυναμώσουμε  τη φωνή των Ιατρών μας, προς όφελος της Αθήνας και της Αττικής μας. Στόχος μας να μετατρέψουμε την Αττική σε Περιφέρεια-Πρότυπο Υγείας, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο, μέσα από  συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα που ήδη υλοποιούμε με ταχείς ρυθμούς ».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ, ψήφισαν 8.157 ( έναντι των 6.569 που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές-ποσοστό αύξησης ) .

Έλαβαν:

. ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α: 50,64% και 9 έδρες

. ΚΙΝΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ-ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (ΚΙΝΙ):10,54% και 2 έδρες

. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ -ΔΗ.ΠΑ.Κ:8,13% και 1 έδρα

. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ: 7,30% και 1 έδρα

. ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ:6,31% και 1 έδρα

. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ (ΕΛΕΥ.Σ.Ι.):5,18% και 1 έδρα

. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ ΙΣΑ:4,68% και 1 έδρα

. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣΚ ΙΑΤΡΩΝ –    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ:3,86% και 1 έδρα

. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Α.Ι.Κ.:2,86% και καμία έδρα

. ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ:0,51% και καμία έδρα

Η διαδικασία καταμέτρησης των υπολοίπων σωμάτων θα συνεχιστεί και μόλις εκδοθεί το επίσημο πρακτικό της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ18/10/2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: