Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου

IANOS: 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Βέφας Αλεξιάδου – Αυτοβιογραφία με τίτλο «Ήσουν Πάντα Εκεί» από τις Εκδόσεις VA Edition

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις VA Edition γιορτάζουν τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Βέφας Αλεξιάδου με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Ήσουν Πάντα Εκεί».

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Βέφας Αλεξιάδου με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Ήσουν Πάντα Εκεί». Την εκδήλωση θα προλογίσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Ζήνα Κουτσελίνη.

IANOS: 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Βέφας Αλεξιάδου - Αυτοβιογραφία με τίτλο «Ήσουν Πάντα Εκεί» από τις Εκδόσεις VA Edition

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link βιβλίου: https://bit.ly/3DGdED3

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3f9A0Tb

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια τολμηρή κατάθεση ψυχής, χωρίς ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις.

Ξεκίνησε από το μηδέν με κόπο, επιμονή και αγώνα, κατόρθωσε να φτάσει σε ζηλευτά επίπεδα επιτυχίας. Οι εκδοτικές της απόπειρες, με απίστευτες πωλήσεις βιβλίων που ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο, οι αμέτρητες περγαμηνές της, η αναγνώρισή της ως τηλεοπτικό πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, η δημιουργία των Vefa’s House, μιας πρωτοποριακής αλυσίδας καταστημάτων ειδών κουζίνας, δεν αποτελούν παρά την πρόσοψη μιας πλούσιας σε εμπειρίες ζωής, που ξεκίνησε τα δύσκολα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής.

Λίγα λόγια για τη Βέφα Αλεξιάδου

Η ζωή της Βέφας Αλεξιάδου μοιάζει σαν παραμύθι. Τα παιδικά της χρόνια, η πείνα, η μετανάστευση, οι πρώτοι έρωτες και ο γάμος της, η ανακάλυψη μιας λατρείας, αυτής για την «υψηλή» μαγειρική, τα ταξίδια της σε όλο τον πλανήτη, η έκδοση του πρώτου της βιβλίου, η διεθνής καταξίωσή της, η συνεργασία της με τα δυο της κορίτσια, ο άδικος χαμός τους, οι δυνατές φιλίες της και οι ιστορίες των φίλων που δέθηκαν μαζί της, αποτελούν τον καμβά που πάνω του άπλωσε το δημιουργικό της ταλέντο, την πίστη της στον Θεό και την αγάπη της για τους άλλους. Με σταθερά βήματα και το κεφάλι ψηλά η Βέφα Αλεξιάδου συνεχίζει την πορεία της στη ζωή.

Please follow and like us: