Σάββατο, 20 Απριλίου

Νίκαια: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της ανήλικης Μαρκέλλας όπου απήχθη από ενήλικα άνδρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της ανήλικης Μαρκέλλας όπου απήχθη από ενήλικα άνδρα

Όπως έγινε γνωστό η ανήλικη απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικα άνδρα, στη Νίκαια Αττικής το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου και ώρα 21:30.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της 14χρονης Μαρκέλλας βρίσκονται σε εξέλιξη μάλιστα το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρκέλλα Τ. έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Νίκαια: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της ανήλικης Μαρκέλλας όπου απήχθη από ενήλικα άνδρα

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Please follow and like us: