Τετάρτη, 10 Απριλίου

ΗΠΑ: Στα φετινά καλλιστεία για τη «Μις ΗΠΑ» για πρώτη φόρα μιλούν ανοιχτά για «στημένο» διαγωνισμό

ΗΠΑ: Στα φετινά καλλιστεία για τη «Μις ΗΠΑ» για πρώτη φόρα μιλούν ανοιχτά για «στημένο» διαγωνισμό.

Στα φετινά καλλιστεία για τη «Μις ΗΠΑ» για πρώτη φόρα μιλούν ανοιχτά εναντίον της διοργάνωσης και κάνουν λόγο για «στημένο» διαγωνισμό, καταγγέλλοντας αδιαφανείς διαδικασίες και «στημένα» παιχνίδια.

Συγκεκριμένα  οι διαγωνιζόμενες στα φετινά καλλιστεία για τη «Μις ΗΠΑ» ισχυρίζονται ανοιχτό ότι ο διαγωνισμός ήταν «στημένος» για να ευνοήσει την εστεμμένη, την πρώτη Αμερικανίδα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, η R’Bonney Gabriel από το Τέξας κέρδισε το διαγωνισμό και πήρε το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στον επερχόμενο διαγωνισμό Μις Υφήλιος τον Ιανουάριο του 2023. Μόλις έγινε η στέψη επί σκηνής, οι θεατές παρατήρησαν ότι οι άλλες διαγωνιζόμενες αποχώρησαν αμέσως χωρίς να δώσουν τα παραδοσιακά συγχαρητήρια και τις αγκαλιές στη νικήτρια που έλαβε τον τίτλο.

Για παράδειγμα η  Αλεξάνδρα Λάκμαν από το Nιού Τζέρσι έγραψε στο Instagram:

«Έχω χάσει τα λόγια μου, καθώς φαίνεται ότι υπήρχαν πολλά σημάδια ότι η νικήτρια ήταν προκαθορισμένη και ότι δεν είχα καν την ευκαιρία να χάσω».

Η R’Bonney Gabriel από το Τέξας θα είναι η πρώτη Αμερικανίδα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες που στέφθηκε Μις ΗΠΑ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 71ο διαγωνισμό Μις Υφήλιος στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας είναι επίσης η πρώτη Ασιάτισσα που αναδείχθηκε Μις Τέξας ΗΠΑ.

Please follow and like us: