Κυριακή, 14 Απριλίου

Αυστηρές προειδοποιήσεις από τη Δύση «Το ΝΑΤΟ μπορεί να απαντήσει σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης στην Ουκρανία»

Αυστηρές προειδοποιήσεις από τη Δύση «Το ΝΑΤΟ μπορεί να απαντήσει σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης στην Ουκρανία»

Ντέιβιντ Πετρέους: «ΗΠΑ και ΝΑΤΟ θα καταστρέψουν τη Ρωσία εάν χρησιμοποιήσει πυρηνικά. Μια επίθεση με πυρηνικά είναι τρομακτική. Δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη».

Ο πρώην διοικητής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους σε εκπομπή του ABC προειδοποίησε ειδικότερα πως οι ΗΠΑ και οι συμμαχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα καταστρέψουν τη Ρωσία, εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει χρήση πυρηνικών όπλων στον πόλεμο με την Ουκρανία. Οι απειλές που διατυπώνονται από τον Πούτιν θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν και πως ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε απόγνωση όσο η πραγματικότητα του πολέμου ειναι μη αναστρέψιμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πούτιν υπέγραψε συμφωνία για την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιοχών, λίγες ημέρες αφότου τα ρωσικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τη στρατηγικής σημασίας πόλη Λίμαν, που βρίσκεται σε μια από τέσσερις περιοχές που προσαρτήθηκαν. Παράλληλα με την υπογραφή της συμφωνίας, ο Πούτιν κατηγόρησε τη «σατανική» Δύση και υποσχέθηκε ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να προστατεύσει τη ρωσική επικράτεια. Η εν λόγω επισήμανση θεωρήθηκε πυρηνική απειλή.

Please follow and like us: