Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Χανιά: Στον εισαγγελέα νεαρό άτομο για  βιασμό 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία

Χανιά: Στον εισαγγελέα νεαρό άτομο για  βιασμό 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία

Η τουρίστρια από τη Σουηδία που βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη τα ξημερώματα του Σαββάτου κατήγγειλε ότι δύο άνδρες από τα Χανιά 23 και 19 ετών που τους οποίους γνώρισε σε μπαρ και διασκέδασαν παρέα την βίασαν σε ερημική τοποθεσία.

Συγκεκριμένα η  τουρίστρια από τη Σουηδία που βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη τα ξημερώματα του Σαββάτου κατήγγειλε ότι δύο άνδρες από τα Χανιά 23 και 19 ετών που τους οποίους γνώρισε σε μπαρ και διασκέδασαν παρέα αφού κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, προσφέρθηκαν να τη μεταφέρουν μαζί με ακόμα δύο άτομα με το αυτοκίνητο τους, στο χώρο όπου διέμενε.

Έτσι οδηγήθηκε από τους δύο σε απόμακρο σημείο σε παραλία του Πλατανιά κι εκεί κατήγγειλε ότι τη βίασαν διαδοχικά και την εγκατέλειψαν. Μάλιστα, ένας εκ των δύο φέρεται να τη χτύπησε όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει.

Όπως είπε παγιδεύτηκε από 4 άτομα, με τα δύο να φεύγουν και τα άλλα δύο να την βιάζουν. Ήδη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο πρώτος ένας 23χρονος που αρνείται το έγκλημα που του καταλογίζεται.  Ο φερόμενος ως δράστης του ομαδικού βιασμού και ξυλοδαρμού της 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία, αρνήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων οποιαδήποτε εμπλοκή.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανο να αντισταθεί λόγω μέθης και ποινική δίωξη για προσωπικές βλάβες ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

 

 

 

 

Please follow and like us: