Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Νέα Ιωνία: Ένας 58χρονος κατηγορείτε πως κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι την σύντροφό του

Ένας 58χρονος κατηγορείτε πως κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι την σύντροφό του όπου την  βίασε απειλώντας την με όπλο.

Ένας 58χρονος κατηγορείτε πως κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι στη Νέα Ιωνία την επί 8 χρόνια, Βουλγαρικής καταγωγής σύντροφό του και ότι την  βίασε απειλώντας την με όπλο. Από την πρώτη στιγμή ο 58χρονος αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, αναφορικά με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες το βράδυ στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης, ωστόσο, όπως μετέδωσε το Star, αναμένεται το πόρισμα από το οποίο θα προκύψει μια πιο σαφής εικόνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί του Σαββάτου (1/10), οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας η οποία ζητούσε βοήθεια, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία. Στη συνέχεια, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στην πολυκατοικία με τη βοήθεια ενός ενοίκου. Φτάνοντας στο διαμέρισμα, που τους υπέδειξαν, χτύπησαν το κουδούνι και άνοιξε ένας άνδρας, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά. Ωστόσο, οι αστυνομικοί είδαν στο βάθος του διαμερίσματος μια γυναίκα να τους κάνει νοήματα πως χρειάζεται βοήθεια και τότε μπήκαν στο σπίτι. Τότε, η 38χρονη τους έδειξε ένα σημείο, στο οποίο υπήρχαν δύο όπλα, ένα εκ των οποίων μάλιστα, πολεμικό με ειδική διόπτρα και δίποδο ενώ παράλληλα, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη βίασε το προηγούμενο βράδυ υπό την απειλή όπλου.

Please follow and like us: