Παρασκευή, 19 Απριλίου

Νέες απειλές Ερντογάν, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει τρομοκράτες σε στρατόπεδο στο Λαύριο

Νέες απειλές Ερντογάν, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει τρομοκράτες σε στρατόπεδο στο Λαύριο

Νέες απειλές Ερντογάν, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει τρομοκράτες σε στρατόπεδο στο Λαύριο ενώ συνεχίζοντας είπε πως «Οι ΗΠΑ δεν θα σας σώσουν»

«Οι τρομοκράτες προστατεύονται σχεδόν σε κάθε χώρα στην Ευρώπη, ειδικά στο ελληνικό στρατόπεδο στο Λαύριο. (…)Περιμένουμε από όλες τις χώρες, ειδικά από τους γείτονες, να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων. (…)  Γνωρίζουμε πολύ καλά τις προθέσεις αυτών που την παρακινούν».

Ενώ υποστήριξε ότι τα όπλα σε δυτική Θράκη και νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για την Άγκυρα λέγοντας πως  «τα όπλα που συσσωρεύονται στη δυτική Θράκη και τα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Η δύναμή μας είναι πολύ πέρα απ’ αυτά». Παράλληλα απείλησε ότι «η υποστήριξη από την Αμερική δεν θα σας σώσει».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παράλληλα θέλοντας να δείξει πως έχει και ανθρώπινο πρόσωπο μίλησε με αγάπη  για τους μετανάστες λέγοντας πως η Τουρκία δεν θέλει το Αιγαίο να «μολύνονται με ανθρώπινο αίμα, δάκρυα ή εχθρότητα. (…)θέλουμε ειρήνη και ηρεμία με όλη μας την καρδιά».

 

Please follow and like us: