Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου

Περιφέρεια Αττικής:  Η Περιφέρεια δεν παίζει με την ασφάλεια των παιδιών

Η Περιφέρεια Αττικής δεν παίζει με την ασφάλεια των παιδιών

Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό, όπου οδηγός και συνοδός σχολικού λεωφορείου στην περιοχή του Ασπροπύργου άφησαν κλειδωμένο επί ώρες έναν μικρό μαθητή εντός του λεωφορείου, εξέδωσε ανακοίνωση θεωρώντας το περιστατικό ως απαράδεκτο .

Στην ανακοίνωση η Περιφέρεια τονίζει πως πέραν της αυτονόητης ποινικής διαχείρισης της υπόθεσης, που είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης, η Περιφέρεια Αττικής δεν θα δείξει την παραμικρή ανοχή απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα και απαράδεκτες συμπεριφορές.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση:

«Η Περιφέρεια Αττικής μεταφέρει καθημερινά με ασφάλεια πάνω από 29.000 μαθητές σε όλο το Λεκανοπέδιο, εκτελώντας 1.500 δρομολόγια με μισθωμένα λεωφορεία.

Το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό, όπου οδηγός και συνοδός σχολικού λεωφορείου στην περιοχή του Ασπροπύργου άφησαν κλειδωμένο επί ώρες έναν μικρό μαθητή εντός του λεωφορείου, μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση.

Πέραν της αυτονόητης ποινικής διαχείρισης της υπόθεσης, που είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης, η Περιφέρεια Αττικής δεν θα δείξει την παραμικρή ανοχή απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα και απαράδεκτες συμπεριφορές.

Με την ασφάλεια των παιδιών εμείς δεν παίζουμε».

Ασπρόπυργος: Ξέχασαν κλειδωμένο επί ώρες εξάχρονο παιδί μέσα σε σχολικό

 

 

Γραφείο Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ17/9/2022

 

 

Please follow and like us: