Παρασκευή, 19 Απριλίου

ΗΣΑΠ:  Τραυματικέ επιβάτης στο κεφάλι από πέτρα που πέταξε άγνωστος στο συρμό

Τραυματικέ επιβάτης στο κεφάλι από πέτρα που πέταξε άγνωστος στο συρμό

Σήμερα το απόγευμα σε συρμό του ΗΣΑΠ που κινούταν μεταξύ των σταθμών Ηράκλειο και Ειρήνη άγνωστος πέταξε πέτρα στο συρμό και τραυμάτισε επιβάτη στο κεφάλι.

Η πέτρα βρήκε μία γυναίκα που επέβαινε στο συρμό και την τραυμάτισε στο κεφάλι. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ καθώς και η αστυνομία και οι δράστες αναζητούνται.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για το περιστατικό:

«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση. Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης»

Please follow and like us: