Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Μαρούσι: Άγνωστοι στην  παιδική χαρά Αμαρυσίας Αρτέμιδος επιτέθηκαν σε 12χρονο όπου τον  έδειραν και τον έκλεψαν

Άγνωστοι στην  παιδική χαρά Αμαρυσίας Αρτέμιδος στον Δήμο Αμαρουσίου επιτέθηκαν σε 12χρονο όπου τον  έδειραν και τον έκλεψαν

Ένας 12χρονος σε παιδική χαρά της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στο Μαρούσι στις 10.00 χθες το βραδύ δέχθηκε επίθεση με σκοπό την κλοπή από τρεις 16χρονους, οι οποίοι αφού  τον έκλεψαν τον έδειραν αλύπητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες τρεις 16χρονοι εμφανίστηκαν στην παιδική χαρά της Αμαρυσίας Αρτέμιδος νωρίς το απόγευμα και άρχισαν να προσεγγίζουν νεαρότερης ηλικίας παιδιά. Τα παιδιά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Αργότερα όμως, γύρω στις 10 το βράδυ όταν τα περισσότερα παιδιά είχαν αποχωρήσει, ένας εκ των τριών 16χρονων προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή ενός ενήλικα ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή από την παιδική χαρά μαζί με το κατοικίδιο του, λέγοντας του ότι «τον έκλεψαν και του πήραν τα λεφτά». Ο νεαρός ήθελε να αποσπάσει την προσοχή του ενήλικα όσο θα δρούσαν οι άλλοι οι δύο, οι οποίοι είχαν ήδη πλησιάσει με απειλητικές διαθέσεις ένα παιδί ηλικίας 12 ετών.

Παράλληλα οι 16χρονοι απτόητοι χτύπησαν  το μικρό παιδί  και του πήραν όλα τα λεφτά του. Τον χτύπησαν δυνατά με κλωτσιές και μόλις τελείωσαν την «δουλειά» τους άρχισαν να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού φορούσαν μαύρα μπλουζάκια ενώ ο τσιλιαδόρος φορούσε και καπέλο.

Please follow and like us: