Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου

Στις ΗΠΑ βρέφος18 μηνών πέθανε αφού η μητέρα του το τάιζε μόνο φρούτα και λαχανικά

Στην Φλόριντα των  ΗΠΑ βρέφος18 μηνών πέθανε αφού η μητέρα του το τάιζε μόνο φρούτα και λαχανικά καθώς δήλωσε πως ήταν  vegan.

Απίστευτη και όμως πραγματικό, 38χρονη μητέρα από τη Φλόριντα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον θάνατο του μόλις 18 μηνών βρέφους της αφού η μητέρα του το τάιζε μόνο φρούτα και λαχανικά καθώς δήλωσε πως ήταν  vegan.

Το βρέφος πέθανε από ασιτία τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν η 38χρονη vegan μητέρα υπέβαλε σε βασανιστικό θάνατο το παιδί της, αφού το τάιζε μόνο με ωμά φρούτα και λαχανικά. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το μόλις 1,5 έτους αγοράκι λόγω του υποσιτισμού ζύγιζε… οκτώ κιλά και είχε το μέγεθος παιδιού επτά μηνών!

Στις ΗΠΑ βρέφος18 μηνών πέθανε αφού η μητέρα του το τάιζε μόνο φρούτα και λαχανικά

Στη φυλακή και ο πατέρας του παιδιού εν αναμονή της δικής του δίκης καθώς κατηγορείτε εκτός των άλλων πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το βρέφος .

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο του άτυχου αγοριού -χωρίς ίχνος συναισθήματος- άκουσε και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την ποινή της ισόβιας φυλάκισης που της επέβαλε το δικαστήριο, σύμφωνα με το δίκτυο NBC. Η 38χρονη μητέρα καταδικάστηκε τον Ιούνιο για συνολικά έξι κατηγορίες: δολοφονία πρώτου βαθμού, κακοποίηση, βαριά κακοποίηση παιδιού, ανθρωποκτονία και δύο κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου.

Στις ΗΠΑ βρέφος18 μηνών πέθανε αφού η μητέρα του το τάιζε μόνο φρούτα και λαχανικά

Το ζευγάρι του είχε άλλα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και πέντε ετών, τα οποία επίσης ήταν υποσιτισμένα, σύμφωνα με τους αρμόδιους για την εξέταση της υπόθεσης. Η 38χρονη είχε κι ένα τέταρτο παιδί -ηλικίας 11 ετών- την κηδεμονία του οποίου είχε αναλάβει λίγα χρόνια νωρίτερα ο βιολογικός του πατέρας.

Please follow and like us: