Σάββατο, 11 Νοεμβρίου

Αρνητικό ήταν το τεστ ναρκωτικών της Φιλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν

Αρνητικό ήταν το τεστ ναρκωτικών της Φιλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν

Η Φιλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν προχώρησε οικειοθελώς σε τεστ για ναρκωτικά στις 19 Αυγούστου έπειτα από το σκάνδαλο με τη συμμετοχή της σε πάρτι

Την Δευτέρα το πρωί η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου της Φινλανδίας ανακοίνωσε πως  ήταν αρνητικό. Όπως έγινε γνωστό, πληροφορίες σχετικά με το τεστ, τα δείγματα αλλά και τη μέθοδο διεξαγωγής του τεστ αναμένεται να δώσει το γραφείο της Φινλανδής πρωθυπουργού.

Η Σάνα Μαρίν υποβλήθηκε οικειοθελώς στην εξέταση αυτή, μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πιθανή χρήση ναρκωτικών σε πάρτι στο οποίο συμμετείχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, περιεχόμενο του οποίου δημοσιοποιήθηκε σε βίντεο και πήρε μεγάλη έκταση σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Φιλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν δήλωσε:

 «Έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά προ ημερών, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα.  «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη».

Please follow and like us: