Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου

Χόλλυγουντ: Πρόταση 9 εκατ. δολάριvων στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ταινία πορνό

   Πρόταση 9 εκατ. δολάρια στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ταινία πορνό ώστε να μπορέσει να ξεπληρώσει τον πρώην σύζυγο της ηθοποιό Τζόνι Ντεπ μετά το διαζύγιο τους

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα που χρωστάει στον πρώην σύζυγο της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία  οφείλει να του πληρώσει 8,3 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και η δίκη τελείωσε ωστόσο τα ονόματά τους συνεχίζουν να μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημέριων. Αφού όπως μεταδίδουν έγινε πρόταση στην Άμπερ Χερντ «9 εκατ. δολαρίων» για να παίξει σε ταινία πορνό.

Χόλλυγουντ: Πρόταση 9 εκατ. δολάριvων στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ταινία πορνό

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, το πρακτορείο Zen Models ελπίζει να επωφεληθεί από την μεγάλη ανάγκη για χρήματα της πανέμορφης ηθοποιού, προσφέροντάς της έναν ρόλο σε ταινία πορνό. Ταυτόχρονα στην αυστραλιανή εκπομπή «Pop Topic» αναφέρθηκε ότι η Χερντ προσεγγίστηκε για μια συμφωνία αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «High Voltage».

Η Χερντ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα, πηγές όμως από το περιβάλλον της αναφέρουν πως δεν θα δεχτεί την πρόταση. Η ηθοποιός πάντως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όπως έχει δηλώσει στη συγκέντρωση του ποσού που πρέπει να δώσει στον πρώην άντρα της.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Χερντ πούλησε το αγαπημένο της σπίτι στην έρημο της Καλιφόρνια, για να ξεπληρώσει το χρέος.

Χόλλυγουντ: Πρόταση 9 εκατ. δολάριvων στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ταινία πορνό

Συνολικά, η ηθοποιός κλήθηκε να καλύψει 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση, συν 350.000 δολάρια για τιμωρητικές αποζημιώσεις. Μετά την ανταγωγή που κατέθεσε, στην οποία ο Τζόνι Ντεπ διατάχθηκε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και το ανώτατο όριο της Βιρτζίνια για αποζημίωση, η Χερντ μένει να πληρώσει συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που ισχυρίζεται ότι δεν έχει.

Please follow and like us: