Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου

Αίγιο: Νεαρή κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Νεαρή κοπέλα στο Αίγιο έπεσε από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – Η μητέρα της δεν πρόλαβε να την πιάσει

Το μεσημέρι της Τρίτης 10 Αυγούστου στο Αίγιο μια 23χρονη κοπέλα από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου από πολυκατοικία μπροστά στα μάτια της μητέρας της. Οι δυο γυναίκες επισκέφθηκαν το διαμέρισμα που θα μετακόμιζε η 23χρονη προκειμένου να ελέγξουν τις εργασίες ανακαίνισης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η νεαρή κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η μητέρα της κοπέλας είναι σοκαρισμένη που  πρόλαβε να την κρατήσει.

Η πτώση της κοπέλας ανακόπηκε καθώς έπεσε πάνω σε θάμνο, όμως μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Αιγίου και από εκεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου και διασωληνώθηκε.

Αίγιο: Νεαρή κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Σημάδια απώλειας συνείδησης

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε ο πατέρας της 23χρονης, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καρό η κόρη του εμφάνιζε απώλεια συνείδησης, η οποία προήλθε μετά από έξοδό της σε παραλιακό μαγαζί στη Δυτική Αιγιαλεία. Μάλιστα έχει κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν την υπόθεση καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της».

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν επίσης ότι η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, αλλά ευτυχώς εντοπίστηκε λίγο αργότερα. Τέλος το τελευταίο διάστημα ήταν υπό την εποπτεία των γονέων της φοβούμενη μην κάνει κακό στον εαυτό της.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για δεύτερη φορά

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news δεν είναι η πρώτη φορά που η 23χρονη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου, με τον ίδιο μάλιστα τρόπο, προσπάθησε να πέσει από τον 4ο όροφο του σπιτιού της, θέλοντας να αυτοκτονήσει, όμως  τότε καίρια ήταν η παρέμβαση των γονιών της οι οποίοι την απέτρεψαν πριν γίνει το μοιραίο.

 

 

Please follow and like us: