Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου

«Υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ» Ο  Πρωθυπουργός κάνει λόγο για μέγα και ασυγχώρητο λάθος

Την  προσεχή  Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένετε να  προβεί σε  δήλωση για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Μετά την χθεσινή τοποθέτηση του  κυβερνητικού εκπρόσωπου Γιάννης Οικονόμου που  τόνισε πως η Κυβέρνηση θα απαντήσει θετικά σε περίπτωση που υπάρξει αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής» διευκρίνισε πως «Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη».

Ο  Πρωθυπουργός κάνει λόγο για μέγα και ασυγχώρητο λάθος για το οποίο «δεν είχα ενημερωθεί». Μάλιστα την προσεχή  Δευτέρα ο Μητσοτάκης θα κάνει δήλωση για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα πάντα με κυβερνητικές πηγές, δεν θα περιμένει να ανοίξει η Βουλή, αλλά θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα με δήλωσή του για το ζήτημα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Please follow and like us: