Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου

Ελληνοτουρκικά: Η Άγκυρα προκαλεί απειλώντας με νέες υπηρτήσεις  «Αν θέλαμε ένταση θα κάναμε υπερπτήση πάνω από την Αθήνα»

Απειλούν οι αξιωματούχοι του Ερντογάν με υπερπτήσεις ακόμα και πάνω από την ελληνική πρωτεύουσα συνεχίζοντας  τον προκλητικό λόγο και την επιθετική ρητορική σε βάρος της Ελλάδας

Το «δεξί χέρι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο διευθυντής Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαρεντίν Αλτούν  μίλησε στον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού  ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, και για άλλη μια φορά έριξε λάδι στην φωτιά.

Ελληνοτουρκικά: Η Άγκυρα προκαλεί απειλώντας με νέες υπηρτήσεις «Αν θέλαμε ένταση θα κάναμε υπερπτήση πάνω από την Αθήνα»

Ο Φαρεντίν Αλτούν  τόνισε πως «αν θέλαμε την ένταση, θα μπορούσαμε να κάνουμε υπερπτήσεις και πάνω από τη χερσόνησο της Αττικής». Ενώ παράλληλα όχι μόνο δεν παραδέχεται τον τουρκικό αναθεωρητισμό και την προκλητική ρητορική αλλά κατηγόρησε την Ελλάδα ότι είναι αυτή που στήνει το σκηνικό έντασης στο Αιγαίο.

Επίσης ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να εμπλέξει τρίτες χώρες στα ελληνοτουρκικά θέματα, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται «απευθείας διάλογος». Ενώ για F-16 από τις ΗΠΑ και το μπλόκο του Κογκρέσου προς την Τουρκία εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας πως «Θα εγκριθεί η πώλησή τους κάποια στιγμή».

 

Please follow and like us: