Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου

Για τις ώρες αγωνίας που έζησε στην φωτιά της Πεντέλης μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης

Για τις ώρες αγωνίας που έζησε στην φωτιά της Πεντέλης μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον τηλεοπτικό σταθμό  OPEN – Ενώ τόνισε πως το 112 λειτούργησε πολύ σωστά, έσωσε ζωές.

Ο Δημοσιογράφος μίλησε  για τις ώρες αγωνίας που έζησε στην φωτιά της Πεντέλης ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές χαρακτηρίζοντάς τους ως ήρωες.

Περιέγραψε την εμπειρία του για την εφιαλτική εκείνη νύχτα  λέγοντας  πως  «Ήρθε η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε και επιστρέψαμε όταν εκτιμήσαμε ενώ η φωτιά έτρεχε με τρομερή ταχύτητα».

Ο  Γιώργος Παπαδάκης  τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό  OPEN:

«Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Δεν θα πρέπει να θριαμβολογούμε για αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το θέμα της ατομικής ευθύνης και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πειθάρχησαν στο 112 που ευτυχώς αυτή τη φορά λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Αυτό έσωσε ανθρώπινες ζωές».

Μιλώντας για τη συμβολή των εθελοντών, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως είναι «ήρωες» και πως εκείνοι ήταν που έσωσαν το σπίτι του. «Ήρθε η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε και επιστρέψαμε όταν εκτιμήσαμε. Η φωτιά έτρεχε με τρομερή ταχύτητα» συμπλήρωσε.

«Έβρεχε φωτιά» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και επεσήμανε πως «εμείς δεν έχουμε πάθει τίποτα μπροστά σε αυτό που έπαθαν εκείνοι. Θα πρέπει να υπάρξει σύντομα η αποκατάσταση σε αυτούς τους ανθρώπους κι επιτέλους να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο κακό ενδεχόμενο».

 

Please follow and like us: