Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου

Στόχος στην ΝΔ οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι και η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

Στόχος οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι και η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

Στην Νέα Δημοκρατία αφού μπήκε τέλος στα τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ο στόχος είναι να υλοποιηθούν οι βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις που λόγω της πανδημίας εγκαταλείφθηκαν.

Στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν πως αν  καταφέρουν  να κάνουν πράξη τις αλλαγές θα δικαιώσουν  την πλατιά κοινωνική συμμαχία που στις εκλογές του 2019 έδωσε το 40% στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξει τη χώρα. Πιστεύουν δηλαδή πως αν στον υπόλοιπο χρόνο μέχρι να στηθούν οι κάλπες καταφέρουν  να επιταχύνουν και να υλοποιήσουν τις αλλαγές, τότε θα έχει βάλει ισχυρή παρακαταθήκη για να πετύχουν το μεγάλο στόχο και να διασφαλίσουν  μια δεύτερη τετραετία.

Στόχος στην ΝΔ οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι και η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

Παράλληλα εκτιμούν πως με την προώθηση στοχευμένων πολιτικών με εθνικό πρόσημο θα πετύχουν να συσπειρώσουν ένα κρίσιμο μέρος των αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Επιλέγουν τη διαρκή σύγκριση με το Σύριζα σε επίπεδο πολιτικό για να καταδείξουν στην κοινή γνώμη τις χαώδεις διαφορές μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων. Για παράδειγμα στον τομέα της Παιδείας θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τις αγκυλώσεις  και της εμμονές του Σύριζα σε νοοτροπίες και πρακτικές που κράτησαν την τριτοβάθμια εκπαίδευση για πολλά χρόνια στα μετόπισθεν.

Please follow and like us: