Σκύρος: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί  – Κατέρρευσαν τέσσερις γέφυρες από την κακοκαιρία

Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκύρος – Κατέρρευσαν τέσσερις γέφυρες από την κακοκαιρία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Σκύρος μετά τις ζημίες που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν χθες το νησί.

Ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος τόνισε:

«Στόχος είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών στις περιοχές που πλημμύρισαν, κυρίως στα δυτικά και νοτιά του νησιού. Το κακό έγινε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Η πολιτεία ανταποκρίθηκε άμεσα.»

 Σκύρος: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί  - Κατέρρευσαν τέσσερις γέφυρες από την κακοκαιρία

Ο Δήμαρχος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση τόνισε πως το νησί υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές από τη νεροποντή, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τέσσερις γέφυρες. Ενώ παράλληλα στην παραλία του Πεύκου εγκλωβίστηκαν αρκετοί λουόμενοι που βρήκαν προσωρινό καταφύγιο σε μια ταβέρνα της περιοχής. Τους απεγκλωβίσαμε δυόμισι ώρες μετά. Αυτή την στιγμή πλέον λειτουργούν όλα τα οδικά δίκτυα στο νησί παρά την κατάρρευση τεσσάρων γεφυρών.

 Σκύρος: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί  - Κατέρρευσαν τέσσερις γέφυρες από την κακοκαιρία

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρίκο οι δυο γέφυρες που υπέστησαν ζημιές από τους μεγάλους όγκους του νερού βρίσκονται στο νότιο κομμάτι του νησιού, στο δρόμο που οδηγεί στο ναυτικό σταθμό και οι άλλες δύο είναι στη διαδρομή για Αχερούνα. Γεγονός που ανάγκασε αρκετούς παραθεριστές να διανυκτερεύσουν σε άλλα καταλύματα, μη μπορώντας να προσεγγίσουν το κατάλυμα που έμεναν.

Please follow and like us: