Τετάρτη, 10 Απριλίου

Ρουβίκωνας: Έφοδος της αντιεξουσιαστικής ομάδας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Έφοδος της αντιεξουσιαστικής ομάδας Ρουβίκωνας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Έφοδος της αντιεξουσιαστικής ομάδας Ρουβίκωνας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα όπου πέταξαν τρικάκια αντιδρώντας στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβίκωνας πραγματοποίησε έφοδο στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην σελίδα του Ρουβίκωνα στο facebook η επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση των αμβλώσεων από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ρουβίκωνας: Έφοδος της αντιεξουσιαστικής ομάδας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Στην ανακοίνωση τους στην σελίδα του Ρουβίκωνα στο facebook γράφουν :

«Εκτιμάται πως σε όλο τον κόσμο μία στις τέσσερις εγκυμοσύνες θα καταλήξει σε εθελούσιο τερματισμό, ανεξαρτήτως συνθήκης. Ένας στους 8 θανάτους που σχετίζονται με εγκυμοσύνες παγκοσμίως, οφείλεται σε μη ασφαλείς αμβλώσεις. Η απόφαση της 24ης Ιουνίου είναι τιμωρητική, όχι μόνο για εκείνες που επιθυμούν την άμβλωση, αλλά για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το αν έχουν επιλέξει ελεύθερα και συνειδητά τη μητρότητα ή όχι. Η επίθεση στις γυναίκες στις ΗΠΑ είναι υπόθεση όλων μας. Το δικαίωμα κάθε γυναίκας σε ασφαλή δωρεάν και ελεύθερη άμβλωση είναι αδιαπραγμάτευτο. Το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ορίζει το σώμα της και τη σεξουαλικότητά της όπως επιθυμεί είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο. Δεν έχει προύποθέσεις, ούτε εξαιρέσεις.»

ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Please follow and like us: