Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου

Συνεληφθεί σεσημασμένος 17χρονος στην Καισαριανή  που λήστευε με μαχαίρι μαθητές

Συνεληφθεί σεσημασμένος 17χρονος στην Καισαριανή  που λήστευε με μαχαίρι μαθητές

Στην περιοχή δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με θύτες και θύματα ανηλίκους, όπως αυτό που έγινε  λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης και μάλιστα σε προαύλιο χώρο σχολείου στην Καισαριανή.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο τρεις ανήλικοι μαθητές (σ.σ. ηλικίας 13 και 14 ετών), οι οποίοι έπαιζαν μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο νεαροί μεγαλύτερης ηλικίας. Τους προσέγγισαν, με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας, αλλά και με την απειλή μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν, με στόχο να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Οι τρεις ανήλικοι μαθητές δεν προέβαλαν αντίσταση και παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και το χαρτζιλίκι που είχαν πάνω τους, με τους δύο ανηλίκους ληστές να φεύγουν προς το Σκοπευτήριο.

Συνεληφθεί σεσημασμένος 17χρονος στην Καισαριανή  που λήστευε με μαχαίρι δύο μαθητές

Αμέσως μετά τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, κατήγγειλαν το περιστατικό και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής, μετά από μια ώρα εντόπισαν έναν 17χρονο (σ.σ. τον οποίον αναγνώρισαν ως δράστη οι ανήλικοι) και του πέρασαν χειροπέδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 17χρονος έχει συλληφθεί ξανά κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και μάλιστα έδινε το «παρών» στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής του

Please follow and like us: