Τετάρτη, 10 Απριλίου

Δοκιμαστική  κοινοποίηση μεγάλων κειμένων «έως 2.500 λέξεων» από Twitter

Μέσω του νέου εργαλείου του, το Twitter «Notes» ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη δοκιμή δοκιμαστική  κοινοποίηση μεγάλων κειμένων «έως 2.500 λέξεων».

Σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Reuters  το Twitter ξεκίνησε τη δοκιμή σε μικρό αριθμό χρηστών σε Καναδά, ΗΠΑ, Βρετανία και Γκάνα, για  δύο μήνες, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε η νέα δυνατότητα θα γίνει ευρέως διαθέσιμη.

Μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα έχει όριο 280 χαρακτήρων στις αναρτήσεις (tweets), το οποίο ισχύει από το 2017 (πριν το όριο ήταν 140 χαρακτήρες).

Στόχος του Notes είναι να κρατήσει τους χρήστες στο Twitter και να προσελκύσει νέους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κοινοποιούν τον τίτλο ενός κειμένου και έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στο πλήρες κείμενο.

Οι χρήστες θα μπορούν να τροποποιήσουν τα κείμενα μετά την ανάρτηση τους.

Το Twitter βρίσκεται εν μέσω διαδικασίας εξαγοράς ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Ίλον Μασκ, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Μεταξύ άλλων σχεδίων, ο Μασκ δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα υιοθέτησης ενός νέου μοντέλου χρήσης του Twitter με συνδρομή.

Please follow and like us: