Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου

Μεγάλες ανησυχίες για διανοητική ικανότητα του προέδρου Τζο Μπάιντεν  – Αποκάλυψε σκονάκι με οδηγίες σε συνάντηση με βιομηχάνους

Μεγάλες ανησυχίες για διανοητική ικανότητα του προέδρου Τζο Μπάιντεν  – Αποκάλυψε σκονάκι με οδηγίες σε συνάντηση με βιομηχάνους

Ο 79χρονος πλέον Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν  κατά την διάρκεια της συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας στην αίθουσα Ρούσβελτ του Λευκού Οίκου, άθελα του  έδειξε στους φωτογράφους το σχέδιο οκτώ σημείων για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται.

Δεν είναι η πρώτη φορά  που τον πιάνουν να χρησιμοποιεί σκονάκι αφού νωρίτερα φέτος εντοπίστηκε με έτοιμες απαντήσεις για τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας για την Ουκρανία.

Μεγάλες ανησυχίες για διανοητική ικανότητα του προέδρου Τζο Μπάιντεν  - Αποκάλυψε σκονάκι με οδηγίες σε συνάντηση με βιομηχάνους

Χθες  ήταν το τελευταίο σε μια σειρά από… γκάφες που περιλαμβάνουν την απώλεια της ισορροπίας του και την πτώση του σε δημόσια θέα, να μπερδεύει εθνικότητες, καθώς και να λέει πράγματα που δεν θα έπρεπε. Έτσι ξανά φούντωσαν οι αναφορές σχετικά με τη διανοητική ικανότητα του .

Το «σκονάκι» είχε με βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να ενεργήσει, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο και ο Αμερικανός πρόεδρος  το έδειξε κατά λάθος στους φωτογράφους. Περιείχε  μια ολόκληρη  λίστα με τις οδηγίες που ανέφερε μεταξύ άλλων «καθίστε στη θέση ΣΑΣ», «ΕΣΕΙΣ κάνετε σύντομα σχόλια» και «ΕΣΕΙΣ αποχωρείτε». Έτσι ο  79χρονος Μπάιντεν είχε επίσης οδηγίες να μιλήσει σε συγκεκριμένους συμμετέχοντες, να τους κάνει ερωτήσεις και να τους ευχαριστήσει πριν αποχωρήσει.

Όλα αυτά, έχουν προκαλέσει μεγάλες ανησυχίες για διανοητική ικανότητα του προέδρου καθώς πλησιάζει τα 80, παρά το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τα σχόλια και τις εικασίες σχετικά με την υγεία του.

Please follow and like us: