Η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα για την τροφοδοσία της χώρας με φυσικό αέριο τόνισε ο  υπουργός Ενεργείας Κώστας Σκρέκας

Ο υπουργός Ενεργείας Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 σήμερα το πρωί τόνισε πως η νέα επιδότηση καυσίμων, το «Fuel Pass 2» θα  καλύπτει πάνω από το 90% των πολιτών. Μάλιστα συμφώνα  με πληροφορίες θα ανοίξει ως το τέλος Ιουλίου.

Κώστας Σκρέκας : «Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την τροφοδοσία της χώρας με φυσικό αέριο»

Το συνολικό κόστος των παρεμβάσεων στα καύσιμα είναι περίπου 320 εκατ. ευρώ τονίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ενώ ο  Κώστας Σκρέκας επισήμανε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την τροφοδοσία της χώρας με φυσικό αέριο.

υπουργός Ενεργείας Κώστας Σκρέκας

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να στηριχθούν τα νοικοκυριά και οι εργαζόμενοι που πηγαίνουν κάθε μέρα στη δουλεία τους ανέφερε ο υπουργός και συνέχισε λέγοντας πως με τα νέα μέτρα για το ρεύμα και την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής που θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου και για ένα χρόνο, απορροφάται το 85% της των ανατιμήσεων.

Τέλος για την τροφοδοσία της χώρας με φυσικό αέριο κυρίως για τον επόμενο χειμώνα, διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και η κυβέρνηση βρίσκεται σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση

Please follow and like us: