Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Δολοφονία στον Γέρακα «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου» ξέσπασε ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου

Δολοφονία στον Γέρακα «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου» ξέσπασε ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου

Τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση «δείχνουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού το θύμα δέχθηκε πολλές σφαίρες όταν άγνωστοι δράστες με καλάσνικοφ τον πυροβόλησαν στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 90 στο ύψος του Γέρακα.

Δολοφονήθηκε ο γιος μου επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές για να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου» δηλώνει ο Γιώργος Μήτσου που άγνωστοι το πρωί του Σαββάτου τον δολοφόνησαν  στον Γέρακα με 25 σφαίρες.

Δολοφονία στον Γέρακα «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου» ξέσπασε ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου

Ο πατέρας του 38χρονου που εκτελέστηκε μέσα στο πρατήριο καυσίμων στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα κάνει  παράλληλα λόγο για «βρώμικους αστυνομικούς που ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα».

Σε ανακοίνωση του ο πατέρας του θύματος τονίζει:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.

Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματίας καυσίμων, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων.

Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2. Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι, πώς και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ».

 

 

Please follow and like us: