Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Σκληρή απάντηση της Αθήνας δια στόματος  κυβερνητικού εκπρόσωπού Γιάννη Οικονόμου στα tweet του Τούρκου Προέδρου στα ελληνικά

Σκληρή απάντηση της Αθήνας δια στόματος  κυβερνητικού εκπρόσωπού Γιάννη Οικονόμου στα tweet του Τούρκου Προέδρου στα ελληνικά

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έδωσε σκληρή απάντηση στα tweet του Τούρκου Προέδρου στα ελληνικά που έκανε «το άσπρο μαύρο», με τα οποία καλούσε την Ελλάδα να «συνετιστεί» διαφορετικά «θα το μετανιώσει όπως συνέβη έναν αιώνα πριν.»

Ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στους τουρκικούς ισχυρισμούς,  δήλωσε πως «τίποτα απολύτως και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να πλήξει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εθνική μας κυριαρχία», κάνοντας λόγο για «ανιστόρητους ισχυρισμούς και έωλα μυθεύματα».

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

«Για αυτό καλούμε την Τουρκία να σταματήσει την τακτική των προκλήσεων και να αντιληφθεί ότι ο μόνος δρόμος είναι η υπεύθυνη και ειλικρινής συνεννόηση, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και του απόλυτου σεβασμού της κυριαρχίας».

«Ανιστόρητοι ισχυρισμοί και έωλα μυθεύματα δεν μπορούν ούτε να αμφισβητήσουν ούτε, πόσο μάλλον, να υποκαταστήσουν το Διεθνές Δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες. Γενικότερα, τίποτα απολύτως και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να πλήξει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εθνική μας κυριαρχία. Για αυτό καλούμε την Τουρκία να σταματήσει την τακτική των προκλήσεων και να αντιληφθεί ότι ο μόνος δρόμος είναι η υπεύθυνη και ειλικρινής συνεννόηση, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και του απόλυτου σεβασμού της κυριαρχίας».

Please follow and like us: