Κυριακή, 14 Απριλίου

Σύλληψη 45χρονου αλλοδαπού μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών

Σύλληψη 45χρονου αλλοδαπού μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών – Κατάσχεσαν 57 κιλά κοκαΐνης

Χθες στο Λουτράκι συνελήφθη ένας 45χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για κατοχή κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνησή της στην εγχώρια αγορά.

Η σύλληψη έγινε από Αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και το Τ.Α. Κορίνθου και με αξιοποίηση πληροφοριών με το Γραφείο DEA της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, 45χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, για κατοχή με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην παράνομη εγχώρια αγορά μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Συνέλιξη 45χρονου αλλοδαπού μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα, που χρησιμοποιούσε ο 45χρονος αλλοδαπός ως χώρος απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 συσκευασίες, που έφεραν το λογότυπο «23» και περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 57 κιλών και 215 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν 225 ευρώ και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Επισημαίνεται ότι το προσδοκώμενο όφελος, από την πώληση της ανωτέρω κατασχεθείσας ποσότητας, υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου,  όμως η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών έχει ήδη αναπτυχθεί διεθνής συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές του εξωτερικού, για την ταυτοποίηση και σύλληψη και των υπολοίπων μελών του εγκληματικού δικτύου.

 

Please follow and like us: