Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου

Λάρισα: Τα αποτελέσματα των rapid tests σε Λάρισα και Θεσσαλία

Τα αποτελέσματα των rapid tests σε Λάρισα και Θεσσαλία

Σε Λάρισα και Θεσσαλία συνεχίστηκε και σήμερα η δράση ανίχνευσης του κορωνοϊού μέσω των δωρεάν rapid tests σε διάφορα σημεία.

Λάρισα: Τα αποτελέσματα των rapid tests σε Λάρισα και Θεσσαλία

Συγκεκριμένα συνεχίστηκε και σήμερα η δράση ανίχνευσης του κορωνοϊού μέσω των δωρεάν rapid tests σε Λάρισα και Θεσσαλία και καταγράφηκαν τα εξής:

 

-Στην Π.Ε. Λάρισας:

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σε συνολικό αριθμό 173 δειγμάτων καταγράφηκαν 8 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 5 γυναίκες και σε 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.

 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΣΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σε συνολικό αριθμό 187 δειγμάτων καταγράφηκαν 15 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 6 γυναίκες και σε 9 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.

 

ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ: Σε συνολικό αριθμό 44 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 γυναίκα και σε 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 40 έτη.

 

ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: Σε συνολικό αριθμό 80 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 4 γυναίκες και σε 1 άνδρα με διάμεση ηλικία τα 22 έτη.

 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ: Πραγματοποιήθηκαν 16 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Πραγματοποιήθηκαν 37 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 

-Στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων:

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΚΙΑΘΟΥ: Σε συνολικό αριθμό 14 δειγμάτων καταγράφηκαν 2 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 1 αγόρι και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 18 έτη.

 

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ: Σε συνολικό αριθμό 81 δειγμάτων καταγράφηκαν 3 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 2 άντρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 42 έτη.

 

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΒΟΛΟΥ: Σε συνολικό αριθμό 32 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 4 άντρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 49 έτη.

 

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ: Σε συνολικό αριθμό 36 δειγμάτων καταγράφηκε 1 θετικό κρούσμα Covid-19. Αφορά σε άντρα 46 ετών.

 

-Στην Π.Ε. Τρικάλων:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Πραγματοποιήθηκαν 184 Rapid Test και καταγράφηκαν 9 θετικά. Πρόκειται για 7 γυναίκες και 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

 

ΣΤΟ Ε΄ ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Πραγματοποιήθηκαν 54 Rapid Test και καταγράφηκαν 2 θετικά. Πρόκειται για 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 69 έτη.

 

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Πραγματοποιήθηκαν 29 Rapid Test και ήταν όλα αρνητικά.

 

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΥΛΗΣ: Πραγματοποιήθηκαν 10 Rapid Test και ήταν όλα αρνητικά.

 

-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ) ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σε συνολικό αριθμό 160 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά. Αφορούν σε 2 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 33 έτη.

 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σε συνολικό αριθμό 79 δειγμάτων καταγράφηκαν 7 θετικά. Αφορούν σε 2 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

 

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Πραγματοποιήθηκαν 11 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΑΔΩΝ: Πραγματοποιήθηκαν 18 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ: Πραγματοποιήθηκαν 7 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 

 

 

 

Please follow and like us: