Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου

Θεσσαλονίκη: 34χρονη βρέθηκε παντρεμένη «εν αγνοία της» με 46χρονο αλλοδαπό

34χρονη βρέθηκε παντρεμένη «εν αγνοία της» με 46χρονο αλλοδαπό στην Θεσσαλονίκη

Μια 34χρονη ελληνίδα επισκέφθηκε το Δημοτολόγιο της Καλαμαριάς όπου διαμένει για να τακτοποιήσει προσωπική της υπόθεση και προς έκπληξη της, την ενημέρωσαν πως είναι παντρεμένη με 46χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής , χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό.

Αφού η κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία ακολούθησε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο υποτιθέμενος σύζυγός της είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό γάμου των αλβανικών Αρχών στο Ληξιαρχείο των Αθηνών, απ’ όπου πέτυχε να υφαρπάξει πιστοποιητικό γάμου, προκειμένου να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της παθούσας, στον δήμο Καλαμαριάς ως σύζυγός της.

Θεσσαλονίκη: 34χρονη βρέθηκε παντρεμένη «εν αγνοία της» με 46χρονο αλλοδαπό

Στη συνέχεια, ο αλβανικής καταγωγής δράστης -σύμφωνα με την αστυνομία- προσκομίζοντας το πλαστό πιστοποιητικό και μια πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης, αιτήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες την έκδοση άδειας παραμονής ως σύζυγος Έλληνα πολίτη. Σε αυτές τις συνθήκες κατάφερε να διαγράψει το όνομά του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, που, όπως ανακοινώθηκε, ήταν και ο αρχικός σκοπός όλων των ενεργειών του. Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.

Please follow and like us: