Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου

 Ρώσος ολιγάρχης ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν είναι πολύ άρρωστος και πάσχει από καρκίνο

Ρώσος ολιγάρχης ισχυρίζεται σε βρετανική εφημερίδα ότι ο Πούτιν είναι πολύ άρρωστος και πάσχει από καρκίνο

Η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun» επικαλούμενη ως πηγή Ρώσο ολιγάρχη αναφέρει πως ο Πούτιν πάσχει από αιματολογική κακοήθεια και έχει ήδη οριστεί η χειρουργική επέμβαση.

ο Πούτιν είναι πολύ άρρωστος

Μάλιστα αναφέρει πως μετά το χειρουργείο θα χρειαστεί ίσως και δέκα ολόκληρες ημέρες για να επανέλθει στα καθήκοντα του. Συνεχίζοντας αναφέρει πως προκειμένου να περάσει απαρατήρητο το πρόβλημα υγείας του οι σωσίες που  να τον καλύπτουν στις δημόσιες εμφανίσεις του είναι έτοιμοι.

Φυσικά δεν η πρώτη φορά που τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο Ρώσος ολιγάρχης  είναι πολύ βαριά άρρωστος . Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» πριν περίπου ένα μήνα επικαλούμενη το «Proekt, ένα ρωσικό μέσο ενημέρωσης, ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου αποκρύπτει επιμελώς το πρόβλημα υγείας του, που  πάσχει πιθανόν από καρκίνο του θυροειδού.

Αυτή την φορά όμως  η εφημερίδα «The Sun», επικαλείται ένα  ηχογραφημένο μήνυμά που ηχογραφήθηκε  στα μέσα Μαρτίου και έχει στην κατοχή της απο το αμερικανικό περιοδικό «New Lines Magazine». Συγκεκριμένα ένας  Ρώσος ολιγάρχης περιγράφει τον Πούτιν ως «πολύ άρρωστο κι ότι πάσχει από αιματολογική κακοήθεια» ενώ στο ίδιο μήνυμα τον κατηγορεί ότι «κατέστρεψε» τη ρωσική οικονομία με την πόλεμο στην Ουκρανία.

 

 

Please follow and like us: