Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου

Τρίκαλα:  Βρέθηκε  φίδι στην πόρτα του νηπιαγωγείου

Βρέθηκε  φίδι στην πόρτα του νηπιαγωγείου των Τρικάλων

Στο νηπιαγωγείο Ταξιαρχών των Τρικάλων περίμενε τους νηπιαγωγούς και τους μικρούς μαθητές  μια δυσάρεστη επίσκεψη ενός φιδιού. Μάλιστα το εντόπισαν οι νηπιαγωγοί στο πρώτο διάλειμμα στην καγκελόπορτα της εισόδου του σχολείου.

Τρίκαλα:  Βρέθηκε  φίδι στην πόρτα του νηπιαγωγείου

Οι γονείς κατηγορούν την δημοτική Αρχή και την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας για ελλιπή καθαρισμό του αύλειο χώρο, που θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με γονείς και διεύθυνση του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος διαπιστώθηκε η ύπαρξη οχιάς αμεσα η διεύθυνση και γονείς ενημέρωσαν την δημοτική Αρχή, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους αντέδρασε πολύ άσχημα και ανεύθυνα.

Μετά από αυτό το γεγονός ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία προσήλθε και απομάκρυνε το φίδι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς η δημοτική Αρχή κατηγόρησε ευθέως την τοπική Αρχή και τον πρόεδρο του χωριού, για ανικανότητα, λέγοντας πως δεν είναι σε θέση  να περιποιηθεί τον αύλειο χώρο του σχολείου.

Για πολλαπλή φορά τα χόρτα κόπηκαν αφού είχαν φτάσει σε μεγάλο ύψος και παραμένουν εδώ και μέρες ασύλλεκτα ενώ έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι του Δήμου Φαρκαδονας.

Τα παιδιά ούτε να παίξουν μπορούν και κινδυνεύει και η σωματική τους ακεραιότητα. Μετά τα σημερινά γεγονότα οι γονείς και η Διεύθυνση του σχολείου εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους προς τους υπευθύνους της Δημοτικής αρχής.

Please follow and like us: