Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Key Books διοργανώνουν workshop με τίτλο «Η Φωνή της Επιτυχίας: πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν»

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Key Books διοργανώνουν workshop με τίτλο «Η Φωνή της Επιτυχίας: πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν»

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 19:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Key Books διοργανώνουν workshop με τίτλο «Η Φωνή της Επιτυχίας: πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν» με την ειδικό φωνής και δημόσιας ομιλίας, Νίνα Καλούτσα.

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Key Books διοργανώνουν workshop με τίτλο «Η Φωνή της Επιτυχίας: πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν»

Workshop

Η Φωνή της επιτυχίας: πως να μιλάς ώστε να σε ακούν

– Η Φωνή ως στοιχείο της Ηγετικής Παρουσίας

– Για ποιους λόγους να βελτιώσει τη Φωνή του κάποιος

– Tips για τη βελτίωση της Φωνής χωρίς δάσκαλο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Η Νίνα Καλούτσα είναι η συγγραφέας του βιβλίου «Η Φωνή της Επιτυχίας: πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν».

Link βιβλίου: https://bit.ly/3MU4uEk

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3FwxcZy

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Φωνή της Επιτυχίας -η φωνή δηλαδή που προσελκύει την προσοχή, εμπνέει εμπιστοσύνη, γοητεύει, πείθει, παρακινεί- αποτελεί σημαντικό εφόδιο στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο επαγγελματικό και το προσωπικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας την αξία του ομιλητή. Η Νίνα Καλούτσα, ειδικός Φωνής και Δημόσιας Ομιλίας, μέσα από µία πρωτότυπη κοινωνική και ψυχολογική προσέγγιση της φωνής, αποκαλύπτει βήµα βήµα τη Μέθοδό της. Με αναφορές σε πραγματικές ιστορίες μαθητών της, που μεταμόρφωσαν τη φωνή και διεύρυναν τις δεξιότητές τους στην επικοινωνία, και µε πλήθος ασκήσεων, η συγγραφέας μάς οδηγεί να ανακαλύψουμε την αληθινή φωνή µας και να τη χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά στην καθημερινότητά µας.

Στο βιβλίο αυτό:

– Διδάσκεσαι πρακτικούς τρόπους, ώστε να μιλάς µε πειθώ και αυτοπεποίθηση.

– Εκπαιδεύεσαι να διαχειρίζεσαι το άγχος της ομιλίας.

– Μαθαίνεις πώς να προβάλλεις την προσωπικότητά σου µε τη φωνή και την εκφορά του λόγου σου.

– Ανακαλύπτεις πώς μπορείς να μεταμορφώσεις το ηχόχρωμα, την έκταση, τον τόνο και τα άλλα χαρακτηριστικά της φωνής σου.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Νίνα Καλούτσα, Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας, είναι κάτοχος διπλώματος και Master Υψιφώνου και Καθηγήτριας Φωνητικής από το Κρατικό Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας. Δάσκαλοί της υπήρξαν σπουδαίες παγκοσμίως προσωπικότητες της μουσικής και της όπερας. Το 2000, της απονεμήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας το μετάλλιο «Αλεξάντρ Πούσκιν», για την προσφορά της στη διάδοση της ρωσικής φωνητικής μουσικής στην Ελλάδα. Συνεργάζεται µε πολιτικούς και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, και προετοιμάζει ομιλητές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για συνέδρια, TEDx, συνεντεύξεις κ.λπ. Η προσωπική της ιστοσελίδα είναι www.ninakaloutsa.com.

 

 

Please follow and like us: