Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου

Ελλάδα: Γενική Συνέλευση Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΕΡΜΗΣ

 Γενική Συνέλευση Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΕΡΜΗΣ 

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών και σε στενή συνεργασία με τα στελέχη τους δημιουργούμε την Πρότυπη Λαϊκή Αγορά»

Περιφέρεια Αττικής: Στη Γενική Συνέλευση Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΕΡΜΗΣ ο Περιφερειάρχης Αττικής

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε χθες Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 9:30 στην  εκλογοαπολογιστική  γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας ΕΡΜΗΣ και των μελών της.

Τη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη,  ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Α. Γεωργιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθ. Αυγερινός, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δ. Κιούσης, ο Αρμόδιος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος των λαϊκών αγορών Σ. Μελάς, ο Διευθυντής των λαϊκών αγορών Χ. Πασβαντίδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δ. Μουλιάτος,  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Παλλήνης Κ. Σμέρος, ο Αντιπρόεδρος ένωσης αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Η. Βρέντας.

Περιφέρεια Αττικής: Στη Γενική Συνέλευση Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΕΡΜΗΣ ο Περιφερειάρχης Αττικής

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει και ο οποίο έχει συμβάλει να σημειωθούν σημαντικά βήματα βελτίωσης της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών. Αφού εξέφρασε την εκτίμηση του προς όλους  τους πωλητές Λαϊκών Αγορών, επισήμανε  πως τα στελέχη της Περιφέρειας σε στενή συνεργασία με την ΠΟΣΠΛΑ και όλες τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες και τους συλλόγους  εργάζονται συστηματικά προκειμένου να δημιουργηθεί στην Αττική η Πρότυπη Λαϊκή Αγορά.

Περιφέρεια Αττικής: Στη Γενική Συνέλευση Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΕΡΜΗΣ ο Περιφερειάρχης Αττικής

Ο Γ. Πατούλης χαιρέτισε με ικανοποίηση την ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη για την προωθούμενη  ίδρυση και λειτουργία Νομικού Προσώπου Λαϊκών Αγορών και επισήμανε ότι η απόφαση αυτή, η οποία αποτελούσε διαχρονικό αίτημα, θα συμβάλει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Μάλιστα υπογράμμισε ότι για την υλοποίηση αυτής της μεταρρύθμισης, ο ίδιος προσωπικά και τα στελέχη της Περιφέρειας έχουν εργαστεί συστηματικά. Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δ.  Μουλιάτος, ο Σ. Μελάς και ο Χ. Πασβαντίδης συνεργάζονται στενά και δημιουργικά για την μετάβαση σε μια νέα εποχή για τις λαϊκές αγορές. Επίσης ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε όλους τους παραγωγούς λαϊκών αγορών οι οποίοι συμπράττουν και ενισχύουν κάθε φορά πρωτοβουλίες συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο πρόγραμμα «Ανακύκλωση στις Λαϊκές Αγορές» της Περιφέρειας Αττικήςτο οποίο αναπτύσσεται σε περίπου 240 λαϊκές αγορές της Αττικής, και είναι  σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο.

Περιφέρεια Αττικής: Στη Γενική Συνέλευση Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΕΡΜΗΣ ο Περιφερειάρχης Αττικής

Να σημειωθεί ότι έξω από το χώρο που πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση βρισκόταν ένα από τα κινητά πράσινα οχήματα της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ. Ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη πραγματοποιούσαν ενημέρωση για τα οφέλη της ανακύκλωσης και τις δυνατότητες ανταποδοτικότητας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ9/5/2022

 

Please follow and like us: