21χρονη ξόδεψε 70.000 δολάρια για να γίνει… Barbie

21χρονη ξόδεψε 70.000 δολάρια για να γίνει… Barbie

Η Τζέσικα ένα 21χρονo γερμανικής καταγωγής μοντέλο του Instagram ονειρεύεται να γίνει «ανθρώπινη κούκλα Barbie» και έχει ξόδεψε πάνω από 70.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να μοιάσει στη διάσημη κούκλα.

21χρονη ξόδεψε 70.000 δολάρια για να γίνει... Barbie

Η Jessy έχει κάνει τρεις επεμβάσεις βελτίωσης στήθους, μια πλαστική στη μύτη και πολλαπλές επεμβάσεις στα χείλη για να επιτύχει την επιθυμητή εμφάνισή της.

Η νεαρή γυναίκα αναφέρει  ότι η τριετής μεταμόρφωση της είχε ως αποτέλεσμα το «σώμα των ονείρων» της, το πρόβλημα της όμως είναι πως την  έχει εγκαταλείψει ολόκληρη η οικογένειά της λόγω της δραματικής μεταμόρφωσης της.

21χρονη ξόδεψε 70.000 δολάρια για να γίνει... Barbie

Η Τζέσικα σε συνέντευξη της τόνισε πως:

«Συνήθιζα να προσποιούμαι ότι είμαι ευτυχισμένη και σταθερή, αλλά δεν ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός. Οι γονείς μου είχαν πολύ συντηρητικές απόψεις όσον αφορά την εκπαίδευση. Κάθε φορά που φορούσα σέξι ρούχα το καλοκαίρι ήταν σαν εφιάλτης γι’ αυτούς. Μου έδιναν μεταξωτά μαντήλια για να καλύψω το ντεκολτέ μου».

Η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει 89.000 followers στο Instagram, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες που δείχνουν «πόσο μακριά έχει φτάσει» από το 2018 έως σήμερα.

 

Please follow and like us: