Πέμπτη, 31 Αυγούστου

Πάτρα:  Άντρας αλβανικής καταγωγής τραυματίστηκε από σφαίρα όπλου φίλο του όταν εκπυρσοκρότησε

Άντρας αλβανικής καταγωγής στην Πάτρα τραυματίστηκε από σφαίρα όπλου φίλο του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε

Tο βράδυ της Παρασκευής στο πατάρι μιας καφετέριας της πόλης ένας αλβανικής καταγωγής άνδρας όπου καθόταν μαζί με άλλα τρία άτομα τραυματίστηκε από σφαίρα πυροβόλου όπλου όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του ενός.

Άντρας αλβανικής καταγωγής τραυματίστηκε από σφαίρα όπλου φίλο του όταν εκπυρσοκρότησε

Τον τραυματία μετέφεραν στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου οι άλλοι δυο . Όπως  διαπιστώθηκε από τις αρχές εμπλέκεται σε  κυκλώματα της νύχτας.  Οι υπόλοιποι φίλοι, μαζί και ο κάτοχος του όπλου, εξαφανίστηκαν για να μην εντοπιστούν από τις αρχές.

Σύμφωνα με του γιατρούς φέρει ένα διαμπερές τραύμα στον μηρό και ένα ξώφαλτσο στο χέρι και νοσηλεύεται χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι ο ένας από την παρέα έδειχνε στους άλλους ένα όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε την ώρα που το περιεργαζόταν. Όμως, δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του κατόχου του όπλου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ψευδή κατάθεση, όμως λόγω της νοσηλείας του αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Το γεγονός έχει καταγραφεί σε οπτικό υλικό από την κάμερα της καφετέριας, μάλιστα οι αστυνομικοί αναζητούν τον κάτοχο του όπλου που δεν φεύγει αμέσως μετά τον πυροβολισμό, αλλά να ψάχνει και να βρίσκει τον κάλυκα της σφαίρας σύμφωνα με το βίντεο.

Please follow and like us: